EGYENSÚLY A MUNKÁBAN ÉS MAGÁNÉLETBEN?! 

A változáshoz való rugalmas és sikeres alkalmazkodás, a személyes megújulás és fejlődés eszköze lehet a coaching. A környezet gyors változása hatással van az egyénre, a vezetőre, akinek egyre gyakoribb kihívásokkal kell szembesülnie. A coaching konzultáció során külső segítséget nyújtunk Partnerünknek, hogy áttörést érjen el céljai megvalósításában, hogy a lehető legtöbbet hozza ki magából. 

Akkreditált coachunk 2014-ben szerezte meg üzleti- és felsővezetői tanúsítványát és segíti az üzleti- és magánéletben "elakadással" szembesülőket. Közös, belső munkával megteremtik a pozitív változás elindulását az egyén életében, a kiegyensúlyozottabb mindennapok megélését és a felmerült életesemény megoldását.

EGYSZERŰEN, SZILÁRDAN ÉS TERMÉSZETESEN

  • Stresszkezelés: Minden ember másként reagál az őt ért "stressz szituációra". Az, hogy miként, az több tényezőtől is függ: a stressztűrő/megküzdő képességtől, mennyire tartós a kiváltó inger, és a válasz reakciótól. Talán a legfontosabb, hogy stressz, sosem a külső körülményektől függ, hanem attól, hogyan látjuk, értelmezzük, és érzékeljük, azaz éljük meg. Ami egyéni. Erre találunk megoldást.
  • Személyes hatékonyság: Önérvényesítés, asszertivitás fejlesztése, önbizalom, munka-magánélet egyensúly problémáinak megoldása, időgazdálkodás, közvetlen beosztottak eredményességének növelése, döntési hatékonyság és kapcsolatkezelési kompetenciák fejlesztése.
  • Teljesítmény javítása: Középvezetőknek, kulcsembereknek, értékesítési és más területek vezetőinek, szakértőinek, projektvezetőinek hozhatja a legnagyobb eredményt. Az új nézőpontok és viselkedésmódok alkalmazása segít, hogy az eredményességét gátló szokásokat, beidegződéseket átalakítsa.

EGYENSÚLYBAN ELŐRE HALADVA

  • Változások kezelése: Üzleti vagy szervezeti változások kialakítása és bevezetése során a "vezetői magányosságot" nehéz kezelni a mindennapokban. Ilyenkor a változáskezelésben és stratégia végrehajtásban tapasztalt coach támogatni tudja a vezetőt a célok pontosításában, a feladatok megtervezésében és kivitelezésében.
  • Karrierút: A szükséges készségek és kompetenciák feltárásával és ezek célzott használatával hozzásegítjük a kívánt karriercél megfogalmazásához és eléréséhez. Megvizsgáljuk és elemezzük a lehetőségeket.